Erkek arkadaşını öldürüp, genç kızı kaçırdılar

Çankaya'da genç kızı, erkek arkadaşının yanında kaçıran silahlı şehir magandaları, bir kişiyi öldürdü.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 11:39
Erkek arkadaşını öldürüp, genç kızı kaçırdılar






Erkek arkadaşını öldürüp, genç kızı kaçırdılar



Ankara'nın göbeğinde silahlı şehir magandaları dehşet saçtı. İmrahor caddesinde erkek arkadaşıyla otomobilde sohbet eden genç kızı kaçıran saldırganlar araçta bulunan genci katletti.
Ankara'da Arabada oturan çiftin yanına gelen saldırganlar, kız arkadaşı ile oturan kişiyi tabanca ile ağır yaralandı. Saldırganlar saldırı sonucu otomobilide gasp ederek, kadını zorla araca bindirerek olay yerinden kaçtı.

arkadaşı ile birlikte boş bir arazide otomobilde oturan bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırganlar kız arkadaşını da aynı otomobil ile kaçırdı.

SALDIRGANLARIN ELİNDEN KURTULDU

 Çankaya İmrahor Caddesi'nde yaşandı. Babasına ait 06 AP 689 plakalı otomobil ile kız arkadaşı ile dolaşan bir kişi, otomobili İmrahor Caddesi'nin kenarında bulunan boş bir araziye park etti. Burada bir süre oturan çiftin yanına gelen saldırganlar, kız arkadaşı ile oturan kişiyi tabanca ile ağır yaralandı. Saldırganlar saldırı sonucu otomobilide gasp ederek, kadını zorla araca bindirerek olay yerinden kaçtı.


Bir süre sonra saldırganların elinden kurtulan kadın, polis karakoluna giderek yaşanan olayı anlattı. Ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.    
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.