Erzincan'da kadını öldüren teröristlerden biri öldürüldü (2)

YARALI TERÖRİST AMBULANSLA ERZURUM'A GÖNDERİLDİ Erzincan- Kemah karayolunda yol kesen ve durmayan bir otomobile ateş açarak Makbule Vural’ı öldüren PKK'lı teröristlerden biri ölü olarak ele geçirilirken, yaralı olarak yakalanan diğer...

28 Ağustos 2015 Cuma 21:34
Erzincan'da kadını öldüren teröristlerden biri öldürüldü (2)






YARALI TERÖRİST AMBULANSLA ERZURUM'A GÖNDERİLDİ
Erzincan- Kemah karayolunda yol kesen ve durmayan bir otomobile ateş açarak Makbule Vural’ı öldüren PKK'lı teröristlerden biri ölü olarak ele geçirilirken, yaralı olarak yakalanan diğer terörist ise saat 18.00 sıralarında tedavisi yapılmak üzere Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.
Teröristin hastaneye geldiğini duyan bir grup vatandaş hastane önüne akın ederken, çok sayıda polis, acil girişi önünde önlem aldı. Polisler olası müdahaleye karşı hastane kapılarında etten duvar örerken, çevrede bekleyen vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Bazı öfkeli vatandaşlar ise polisle tartıştı. Terörist yapılan tedavisinin ardından hastanenin morg kısmından saat 20.00 sıralarında ambulansa konularak Erzurum’a götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.