Erzincan'da Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - ERZİNCAN'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza bugün saat 08.30 sıralarında Erzincan-Sivas karayolunun 45’inci kilometresindeki Karayolları Bakım...

02 Ekim 2014 Perşembe 13:28
Erzincan'da Kaza:  1 Ölü, 7 Yaralı






Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - ERZİNCAN'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Kaza bugün saat 08.30 sıralarında Erzincan-Sivas karayolunun 45’inci kilometresindeki Karayolları Bakım evi yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan Kars’ın Digor ilçesine gitmekte olan 34 yaşındaki Mehmet Daşdemir yönetimindeki 16 HCM 39 plakalı otomobil, şerit ihlali yaparak karşı yönden gelmekte olan Erzurum’dan Çorum’a giden 37 yaşındaki Zülfikar Akça'nın kullandığı 25 FU 053 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Kazada 16 plakalı otomobilde bulunan 59 yaşındaki Besra Daşdemir olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mehmet Daşdemir, İbrahim Özaceb, Bedriye Özaceb ile diğer otomobildeki sürücü Zülfikar Akça, eşi Asuman ve çocukları Arda ile Memduh Eren Akça yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan iki yaralı AFAD ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı. Yaralılar ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

FOTOĞRAFLI
   

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.