Erzincan’da Kobani Olaylarına Katılan 10 Kişi Gözaltında

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - ERZİNCAN‘da, Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla IŞİD’in Kobani saldırılarını bahane ederek eylem yapan 10 kişi gözaltına alındı. Kentte geçen...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:28
Erzincan’da Kobani Olaylarına Katılan 10 Kişi Gözaltında






Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - ERZİNCAN‘da, Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla IŞİD’in Kobani saldırılarını bahane ederek eylem yapan 10 kişi gözaltına alındı.
Kentte geçen 8 Ekim günü IŞİD’in Kobani saldırılarını bahane ederek eylem yapan ve yol kapatan göstericilere yönelik olarak bugün saat 05.00 sıralarında Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon kapsamında; izinsiz gösteri yaparak yol kapatan ve polise taş attıkları tespit edilen 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorguları yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.