Esenyurt'ta fabrika yangını; Alevler 3 fabrikayı sardı

25 Ekim 2018 Perşembe 09:42
Esenyurt'ta fabrika yangını; Alevler 3 fabrikayı sardı






Esenyurt'ta fabrika yangını; Alevler 3 fabrikayı sardı


İstanbul güne bir palet fabrikasında çıkan yangın haberiyle girdi. Yangının iki fabrikaya da sıçrayarak büyümesi itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

İstanbul Esenyurt ilçe sınırları içerisinde palet fabrikasında çıkan yangın iki ayrı fabrikaya daha sıçradı. Can kaybının olmadığı yangın sırasında hasarın büyük olduğu bildiriliyor. Kıraç'ta Oto Sanayi Sitesi içinde yer alan fabrikalarda meydana gelen yangına civar ilçelere ait itfaiye ekipleri müdahale ediyor.


Esenyurt Kıraç'ta Evren Oto Sanayi Sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı sardı ve yandaki alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. 
İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Fabrikada patlamalar meydana geldi. Fabrikalarda kimsenin olmadığı belirtildi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Yangın 4 bin metrekarelik açık alanda başladı. Yangına 98 araç ve 180 personelle müdahale ediliyor" denildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Esenyurt ilçemizde meydana gelen üç  fabrikayı etkileyen yangın İ.B.B İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınmış olup, herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır" denildi.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOK

Esenyurt belediye Başkanı Murat Alatepe, yaptığı açıklamada, "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Can kaybı yok. Yandaki iş merkezine de sıçramış durumda. Yangının çıkış noktası palet fabrikası, ahşap olmasından dolayı sıçramış" dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.