Esenyurt'ta Silahlı Kavga; 1 Kişi Ağır Yaralı

Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul, () - ESENYURT'ta, iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi uzun namlulu silahla vurularak ağır yaralandı.  Edinilen bilgiye göre, olay saat 23.00 sıralarında...

24 Kasım 2014 Pazartesi 02:10
Esenyurt'ta Silahlı Kavga; 1 Kişi Ağır Yaralı






Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul, () - ESENYURT'ta, iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi uzun namlulu silahla vurularak ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 23.00 sıralarında Merkez Mahallesi 1173. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında uyuşturucu meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan, ismi öğrenilemeyen ve olay sırasında kaçmaya çalışan 34 HV 4799 plakalı aracın sürücüsü, uzun namlulu silahtan çıkan mermiyle vuruldu. Ağır yaralı olduğu belirtilen kişi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meydana gelebilecek herhangi bir olaya karşı da TOMA ve Çevik Kuvvet polisleri hazır bekletildi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği sokak üzerinde detaylı bir inceleme yaptı. Olaya karışan kişilerin yakalanması için çevrede geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.