Eşi, 3 çocuğu ve arkadaşını rehin alan zanlı tutuklandı

KAHRAMANMARAŞ'ta eşi, 3 çocuğu ve bıçakla yaraladığı iş arkadaşı Remzi P.'yi rehin alan, 37 yaşındaki Alparslan Ö. ile yeğeni Mehmet A. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Ertuğrul Gazi Mahallesi'ndeki evinde dün gece iş...

04 Mart 2015 Çarşamba 00:11
Eşi, 3 çocuğu ve arkadaşını rehin alan zanlı tutuklandı






KAHRAMANMARAŞ'ta eşi, 3 çocuğu ve bıçakla yaraladığı iş arkadaşı Remzi P.'yi rehin alan, 37 yaşındaki Alparslan Ö. ile yeğeni Mehmet A. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Ertuğrul Gazi Mahallesi'ndeki evinde dün gece iş arkadaşı 37 yaşındaki Remzi P.'yi bıçakla yaralayıp eşi 31 yaşındaki Sebiha Ö. ve 3 çocuğunu rehin alan Alparslan Ö. ve yeğeni Mehmet A., özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Alparslan Ö. ile yeğeni Mehmet A., 'Yaralama ve alıkoyma' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
Öte yandan bıçakla yaralanan Remzi P.'nin tedavisinin ise Necip Fazıl Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde devam ettiği öğrenildi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.