Eşine kızıp, yüksek gerilim hattına çıktı

Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da, bir süre önce tartıştığı eşinin şikayeti üzerine evden uzaklaştırma cezası alan 47 yaşındaki A.B., yüksek gerilim hattının geçtiği elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yakınları...

30 Haziran 2015 Salı 17:00
Eşine kızıp, yüksek gerilim hattına çıktı






Cem ULUCAN/AYDIN, () - AYDIN'da, bir süre önce tartıştığı eşinin şikayeti üzerine evden uzaklaştırma cezası alan 47 yaşındaki A.B., yüksek gerilim hattının geçtiği elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yakınları ve jandarmanın ikna ettiği A.B., yarım saat kaldığı dirikten indi.
Olay, bugün saat 14.30 sıralarında, Tepecik Mahallesi Şehit Mehmet Tosun Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvarda bulunan yüksek gerilim hattı direğinde bir kişiyi görenler, durumu jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen jandarma, direkteki A.B.'yi oikna etmek için konuşmaya başladı. Bu sırada itfaiye erleri de önlem amaçlı olarak hava yastığı açtı. Elektrik dağıtım şirketi AYDEM görevlileri de bölgedeki elektriği kesti. Gelen A.B.'nin yakınları ve jandarma ekiplerinin görüşmesi sonrası ikna olan A.B. intihar etmekten vazgeçti. Elektrik direğinden inen A.B., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirdikten sonra ifadesinin alınması için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. A.B.'nin bir süre önce tartıştığı eşinin şikayeti üzerine evden uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi. Jandarma, soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.