Eşine Telefonda 'hakkını Helal Et' Dedikten Sonra İntihar Etti

ADANA'da 39 yaşındaki Bülent Oktay Tümer, eşini telefonla arayıp, "Hakkını helal et, kendimi öldüreceğim" dedikten sonra kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi. Merkez Sarıçam İlçesi'nin Akkuyu Mahallesi'nde oturan Bülent...

27 Kasım 2014 Perşembe 15:40
Eşine Telefonda 'hakkını Helal Et' Dedikten Sonra İntihar Etti






ADANA'da 39 yaşındaki Bülent Oktay Tümer, eşini telefonla arayıp, "Hakkını helal et, kendimi öldüreceğim" dedikten sonra kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.
Merkez Sarıçam İlçesi'nin Akkuyu Mahallesi'nde oturan Bülent Oktay Tümer, Kozan İlçesi'nin Hacılar Mahallesi'nde akrabaları ile ortak akaryakıt istasyonu kurdu. Bir süre sonra aralarında anlaşmazlık çıkınca Tümer ortaklıktan ayrıldı. Kendi hissesine düşen alacağını 2 yıldan bu yana tahsil edemeyen Tümer, bunalıma girdi. Tümer, bugün akrabalarıyla yaptığı görüşmelerden de olumlu sonuç alamadı. Kozan'dan Adana'ya dönen Tümer, cep telefonundan eşi Emine Esen Tümer'i arayıp, "Hakkınızı helal edin kendimi öldüreceğim" diyerek görüşmeyi sonlandırdı. Emine Esen Tümer de hem polisi arayıp, yardım istedi.
İhbar üzerine Bülent Oktay Tümer'in otomobilinin plakasını alan polis, gidebileceği bölgelerde araştırma yaptı. Devriye gezen ekipler, Akkuyu Mahallesi'ndeki ağaçlık alanda, terk edilmiş haldeki otomobili buldu. Ancak otomobilde kimseyi göremeyen polis, Bülent Oktay Tümer'in cep telefonunu arayıp zil sesini takip ederek ağaca asılı cesedini buldu.
Yapılan incelemenin ardından Tümer'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.