Eşini Bıçaklayıp Kaçan Suriyeli Barajda Ölü Bulundu

Hakkı TÜRKDAĞ- Müfit ONBAŞI/AKYURT- ÇUBUK(Ankara), () - ANKARA'nın Akyurt İlçesi'nde 17 ekim günü, 6 ay önce evlendiği Suriye uyruklu eşini bıçakla yaraladıktan sonra kaçan 30 yaşındaki Ayhan Ardıç'ın, 4 gün sonra...

21 Ekim 2014 Salı 11:23
Eşini Bıçaklayıp Kaçan Suriyeli Barajda Ölü Bulundu






Hakkı TÜRKDAĞ- Müfit ONBAŞI/AKYURT- ÇUBUK(Ankara), () - ANKARA'nın Akyurt İlçesi'nde 17 ekim günü, 6 ay önce evlendiği Suriye uyruklu eşini bıçakla yaraladıktan sonra kaçan 30 yaşındaki Ayhan Ardıç'ın, 4 gün sonra Çubuk'taki Kavşakkaya Barajı'nda cesedi bulundu.
Akyurt'un Kızık Mahallesi'nde oturan Ayhan Ardıç, İŞKUR Toplum Yararı Programı kapsamında 1 Ekim tarihinde Akyurt Belediyesi'nde geçici işçi statüsünde temizlik görevlisi olarak işe başladı. Ayhan Ardıç, Mayıs ayında evlendiği Suriye uyruklu eşi Dalia Samiha ile 17 ekim günü tartıştı. Tartışma sonucu eşini bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayan Ardıç, olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın, çevredekilerin ihbarı sonucu gelen 112 ambulansıyla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
6 METRE DERİNDEN ÇIKARILDI

Ayhan Ardıç'ın otomobilini ve elbiselerini Durhasan Mahallesi yakınlarındaki Kavşakkaya Barajı kıyısında bulan ailesi, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, otomobilde ve çevrede yaptığı incelemenin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Koruma ve Kurtarma timine haber verdi. Olay yerine gelen dalgıç ekipleri, Ardıç'ın cesedini barajda 6 metre derinlikte bulup çıkardı. Ardıç'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ayhan Ardıç'ın intihar etmiş olabileceği belirtilirken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.