Eşini ve 2 çocuğunu bırakıp ortadan kayboldu

ESKİŞEHİR'de evli 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Nurcan Bayraktar'dan 12 Nisan'dan beri haber alınmıyor. 36 yaşındaki Muhammet Bayraktar, "Eşimi aynı fabrikada çalışan M.D.'nin kaçırdığını sanıyoruz. Bu konuda polise ve savcılığa...

03 Mayıs 2015 Pazar 13:15
Eşini ve 2 çocuğunu bırakıp ortadan kayboldu






ESKİŞEHİR'de evli 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Nurcan Bayraktar'dan 12 Nisan'dan beri haber alınmıyor. 36 yaşındaki Muhammet Bayraktar, "Eşimi aynı fabrikada çalışan M.D.'nin kaçırdığını sanıyoruz. Bu konuda polise ve savcılığa başvurduk. Eşim de M.D. de ortada yok" dedi.
Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan Nurcan Bayraktar geçen 12 Nisan'da, "Çarşıya gidiyorum" diyerek evden çıktı, bir daha dönmedi. Fabrika işçisi Muhammet Bayraktar, kendisi evde yokken eşinin 10 yaşındaki kızı Büşra ve 5 yaşındaki oğlu Taha'yı evde bırakıp ortadan kaybolduğunu söyledi. Eşinin bulunması için polise ve savcılığa başvurduklarını anlatan Muhammet Bayraktar şöyle konuştu:
"Eşim bir fabrikada işçi olarak çalışıyordu. O gün pazar olduğu için çalışmıyordu. Ben evde yokken çocuklarıma 'Çarşıya gidiyorum' diyerek dışarı çıkmış. O gece eve gelmedi. Cep telefonunu da açmadı. Ertesi gün bir arkadaşı aradığında eşimin cep telefonunu bir erkek açmış ve 'Ben Nurcan'ı kaçırdım aramayın' demiş. Eşimi aynı fabrikada çalıştıkları evli 4 çocuk babası M.D.'nin kaçırdığını sanıyoruz. Bu konuda polise ve savcılığa başvurduk. Şu an eşim de M.D. de ortada yok. Eşimin hayatından endişe duyuyoruz."
İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Büşra Bayraktar da kardeşi Taha Bayraktar ile birlikte anneleri Nurcan Bayraktar'ın bir an önce eve dönmesini istediklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.