Eski Bakan Ercan Vuralhan, Sirkeci'de öldürüldü

Milli Savunma Eski Bakanlarından Ercan Vuralhan, Sirkeci'de bir mekanda bıçaklı saldırıya uğradı. Vuralhan saldırının yapıldığı kafede can verdi, saldırgan yakalandı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 17:04
Eski Bakan Ercan Vuralhan, Sirkeci'de öldürüldü






Eski Bakan Ercan Vuralhan, Sirkeci'de öldürüldü


Anavatan Partisi'nde bir dönem Milli Savunma Bakanlığı yapan Ercan Vuralhan İstanbul Sirkeci'de bıçaklanarak öldrüldü.

İstanbul'da Sirkeci'de bir kafede oturan Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan, Yüksel K. isimli şüpheli tarafından bıçaklandı. Vuralhan hayatını kaybederken Yüksel K. ise yakalandı


Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan Fatih'te bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Yüksel K. gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Fatih Sirkeci'de yaşandı. Sirkeci'de bir kafede oturan Vuralhan, Yüksel K. isimli şüpheli tarafından bıçaklandı. Vuralhan hayatını kaybederken Yüksel K. ise yakalandı.

Mehmet Ercan Vuralhan, 1987 Genel Seçimlerinde Anavatan Partisi'nden Ankara Milletvekili seçilmiş, 21 Aralık 1987 ile 30 Mart 1989 arasında Milli Savunma Bakanlığı yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.