Eskişehir'de Askeri Minibüs Devrildi: 2 Yaralı

Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de askeri minibüs yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada araçta bulunan erler Murat Akgül (20) ile İbrahim Molci (20) yaralandı. Kaza, saat 20.00 sıralarında Sümer Mahallesi Kütahya...

30 Ekim 2014 Perşembe 21:26
Eskişehir'de Askeri Minibüs Devrildi: 2 Yaralı






Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de askeri minibüs yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada araçta bulunan erler Murat Akgül (20) ile İbrahim Molci (20) yaralandı.
Kaza, saat 20.00 sıralarında Sümer Mahallesi Kütahya Yolu Büyükşehir Belediyesi Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı karşısında meydana geldi. Havacı er Murat Akgül yönetimindeki 610054 askeri plakalı minibüs yolun kaygan oluşu nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpıp devrildi. Yan yatan minibüsün sürücüsü Murat Akgül ile yanında oturan kendisi gibi havacı er olan arkadaşı İbrahim Molci yaralandı. 2 er ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan erlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazanın minibüsün yetkili serviste bakımı yapıldıktan sonra Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'na dönerken meydana geldiği belirtildi. Devrilen minibüs, çekiciyle kaldırılarak Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'na götürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.