Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de polisin düzenlediği 2 ayrı operasyonda 1 kilo 85 gram bonzai, 6 gram  ile 82 ekstasy uyuşturucu hap ele geçirildi, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

27 Şubat 2015 Cuma 16:51
Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı






Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de polisin düzenlediği 2 ayrı operasyonda 1 kilo 85 gram bonzai, 6 gram  ile 82 ekstasy uyuşturucu hap ele geçirildi, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde satışı yaptıkları öne sürülen H.B. (45) ve M.C.'nin (20) evlerinde arama yaptı. Aramada toplam 82 adet ekstasy sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Polisler, H.B. ile M.C. 'yi gözaltına aldı.
Diğer olayda ise kent dışından Eskişehir'e uyuşturucu madde getirileceği ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri H.G. (34) ve S.D.'nin (34)  içinde bulunduğu otomobili Eskişehir- Bozüyük karayolunun 3'üncü kilometresinde durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüphelilerin kullandığı otomobil bir kamyona çarptı. Kazada yaralanan H.G. ve S.D. hastaneye kaldırıldı. Otomobil içerisinde yapılan aramada 1 kilo 85 gram bonzai ile 6 gram esrar bulundu.
Hastanede gerekli tedavileri yapılıp taburcu edilen H.G. ve S.D. ile diğer olayın şüphelileri H.B. ve M.C. sorgulamalarının ardından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek, satmak ve satışa arz etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.