Ev Ve Ahır Alev Alev Yandı

Mutlu YUCA-Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'nun Topardıç Köyü'nde ahşap ev ile ahır alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi. Yangın saat 23.45'de Topardıç Köyü'nde Halit Beycik'e...

21 Kasım 2014 Cuma 10:24
Ev Ve Ahır Alev Alev Yandı






Mutlu YUCA-Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'nun Topardıç Köyü'nde ahşap ev ile ahır alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi.
Yangın saat 23.45'de Topardıç Köyü'nde Halit Beycik'e ait ahşap evde meydana geldi. Halit Beycik'in evinin arkasında bulunan boş ahırda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Samanların kısa sürede tutuşmasının ardından alevler eve sıçradı. Beycik ailesinin evde bulunmadığı sırada çıkan yangında, ev ve ahır yanmaya başladı. Yangını görenler itfaiyeyi ararken, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan ev ve ahırı söndürmek için uğraş verdi. Yangın söndürülürken, ev ve ahır kullanılmaz hale geldi.

Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.