Evli adam ilişki yaşadığı kadını pompalı tüfekle öldürdü

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, () - UŞAK'ın Banaz İlçesi'ndeki bir köyde yaşayan evli ve iki çocuk babası 45 yaşındaki O.T. iddiaya göre, ilişki yaşadığı, eşinden boşanmış, 3 çocuk annesi 28 yaşındaki Ülker Demirayak'ı çıkan tartışmada...

02 Nisan 2015 Perşembe 11:50
Evli adam ilişki yaşadığı kadını pompalı tüfekle öldürdü






Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, () - UŞAK'ın Banaz İlçesi'ndeki bir köyde yaşayan evli ve iki çocuk babası 45 yaşındaki O.T. iddiaya göre, ilişki yaşadığı, eşinden boşanmış, 3 çocuk annesi 28 yaşındaki Ülker Demirayak'ı çıkan tartışmada pompalı tüfekle öldürdü. Olayın ardından yakalanan O.T.'nin, Demirayak ile başka bir erkekle de birlikte olduğunu öğrenmesi üzerine tartıştıklarını söylediği öğrenildi.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında, ilçeye aynı isimli Banaz Köyü'nde meydana geldi. Evli, 2 çocuk babası ve oto tamircisi O.T., akşam bir süre içki içtikten sonra, 3 yıl önce eşinden boşanmış olan 3 çocuk annesi Ülker Demirayak'ın evine gitti. İlişkisi yaşadığı iddia edilen Demirayak ile tartışan O.T., yanında getirdiği pompalı tüfekle kadını karnından vurduktan sonra kaçtı. Silah sesini duyanlar tarafından evde kanlar içinde bulunan Demirayak, ambulansla Banaz Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ülker Demirayak, kurtarılamadı. Demirayak'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın ardından çalışma başlatan O.T. suç aleti tüfekle birlikte jandarma tarafından yakalandı. Ülker Demirayak'ın olay anında komşuda olan 5, 7 ve 9 yaşında oldukları öğrenilen üç çocuğu, Banaz Kaymakamlığı tarafından koruma altına alındı. Sorgusu süren O.T.'nin ifadesinde; Demirayak ile gönül ilişkisi içinde olduğunu, başka bir erkekle de birlikte olduğunu öğrenince sinirlenerek eve gittiğini söylediği öğrenildi. O.T., gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.