Eyleme hazırlanan PKK'lı teröristlere operasyon

Tunceli'de saldırı hazırlığında olduğu belirlenen PKK teröristlerin etkisiz hale getirmek için güvenlik güçleri operasyon başlattı. Operasyona hava desteği veren Kobra helikopterler, teröristlerin bulunduğu bölgeleri ateş altına aldı.

01 Eylül 2016 Perşembe 21:48
Eyleme hazırlanan PKK'lı teröristlere operasyon






Eyleme hazırlanan PKK'lı teröristlere operasyon

Tunceli kent merkezine 15 KM uzaklıkta Çiçekli ile Demirkapı köyleri yakınlarında saldırıya hazırlanan bir grup teröriste karşı operasyon düzenleniyor. Havadan helikopterlerin destek verdiği operasyon akşam saatlerinde başladı.

ÖRGÜT SIĞINAKLARI ATEŞ ALTINDA

Saldırı hazırlığında olduğu belirlenen PKK teröristlerin etkisiz hale getirmek için güvenlik güçleri operasyon başlattı. Operasyona hava desteği veren Kobra helikopterler, teröristlerin bulunduğu bölgeleri ateş altına aldı.

İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI İLE TESPİT EDİLDİ

Tunceli kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Çiçekli ile Demirkapı köyleri arasındaki ormanlık alanda İnsansız Hava Aracı (İHA) ile kalabalık bir PKK'lı grubun eylem hazırlığında olduğu tespit edildi.

AKŞAM SAATLERİNDE OPERASYON BAŞLATILDI

Bölgeye hava destekli operasyon başlatıldı. PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında Zarguvat Ormanları bölgesinde zaman zaman sıcak temas sağlanırken, Kobra helikopterler PKK'lıların kaçış noktalarını ateş altına aldı. Çatışma bölgelerinden dumanların yükseldiği görüldü.

Güvenlik birimleri çatışmada bazı PKK'lıların öldürüldüğünün değerlendirildiğini belirterek, kesin sonucun operasyonun ardından netleşeceğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.