Eyüp'teki vahşi cinayetin katil zanlısı yakalandı

Eyüp'te Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut'u başlarına kurşun sıkarak katleden katil zanlısı Gaziosmanpaşa'da yakalandı.

07 Şubat 2016 Pazar 19:26
Eyüp'teki vahşi cinayetin katil zanlısı yakalandı






Eyüp'teki vahşi cinayetin katil zanlısı yakalandı

İstanbul Eyüp'te iki arkadaşı kafalarına sıktığı kurşunlarla öldüren katil zanlısı, polislerin amansız takibi neticesinde yakalandı

Cinayetin ardından polis ekipleri olaya karışan araçta detaylı inceleme yaptı. İnceleme sırasında araçta bir adet el telsizinin bulunduğu belirtildi. Ayrıca çevredeki vatandaşlar araçtan inerek kaçan kişinin üzerinde özel güvenlik üniforması olduğunu söyledi.
 
KATİL ZANLISI YAKALANDI...
 
Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği  ekipleri, gece Hakan Akmut ve İE'nin başlarından silahla vurularak  öldürülmesi olayıyla ilgili çalışma başlattı. Polis, cesetlerin atıldığı aracın kaza yaptığını ve şüphelinin yaya  olarak kaçtığını tespit etti. Ersin B. (27), ekiplerin teknik ve fiziki takibi  sonucu Gaziosmanpaşa'da yakalandı.
 
BORCUM VARDI. ARKA KOLTUKTAYDIM...
 
Şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde, "Güvenlik görevlisi olarak  çalışıyorum. Hakan Akmut ve Emre Tanrıverdi'ye borcum vardı. Dün araçlarına  bindim ve arka koltuğa oturdum. Borç yüzünden tartışmaya başladık. Ön koltukta  oturan Akmut ve Tanrıverdi'yi silahımla vurduktan sonra araçtan attım. Daha sonra  şoför koltuğuna oturarak olay yerinden uzaklaştım ve bir süre sonra kaza yapınca  yaya olarak kaçtım" dediği öğrenildi.
 
Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Hakan Akmut ve Emre Tanrıverdi, Eyüp'te gece başlarından vurularak  öldürüldükten sonra bir araçtan yola atılmıştı.
Son Güncelleme: 07.02.2016 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.