Fatih’de kahvehane tarandı; Karanlık eller devrede

Vatandaşların yoğun olarak gittiği kahvehaneler teröristlerin hedefi haline geldi. 12 eylül öncesi terör örgütlerinin sıklıkla saldırdığı kahvenaler, şimdi karanlık çevrelerin saldırı hedefi oldu.

12 Şubat 2016 Cuma 23:04
Fatih’de kahvehane tarandı; Karanlık eller devrede






Fatih’de kahvehane tarandı; Karanlık eller devrede

12 Eylül Askeri Darbe öncesi sık sık yaşanan kahvena taramaları İstanbul'da yeniden yaşatılıyor. İstanbul Fatih Küçükpazar'da akşam saatlerinde yine karanlık eller bir kahvehane taradı. İstanbul Fatih’de meydana gelen olayda bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı.

KÜÇÜKPAZAR KAPADOKYA KAFE SİLAHLA TARANDI

Fatih'te bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hafif şekilde yaralandı.  Olay saat 21.00 sıralarında Küçükpazar Bodrum Sokak'taki kafe Kapadokya'da isimli kahvehanede meydana geldi. Kahvehanenin önüne gelen 2 kişi tabancayla 5-6 el ateş açtı. İçeride bulunan Erol Zorlu (37) omuzundan hafif şekilde yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırganlar olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şerit çekerek inceleme başlattı. İncelemenin ardından kahvehane sahibi M.A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

DHA'nın sorularını yanıtlayan M.A., "Silahlı 2 kişi geldi. Ateş edip gittiler. Bir de el yapımı bomba gibi birşey attılar" diye konuştu.

SALDIRI ANI KAMERADA

Kahvehaneye düzenlenen saldırı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde 2 kişi kahvehanenin önüne geliyor. Bir saldırgan elinde yanan bir cismi fırlatırken diğeri de silahla ateş açıyor. 2 saldırgan daha sonra kaçıyor.

"PANİK İÇİNDE KAÇTILAR"

Sokak üzerinde lokanta sahibi Erdal Akdemir, 5-6 el silah sesi duyduğunu belirterek "İşyerindeydik. Dumanlar çıktı. Millet kaçışmaya başladı. Bu taraftan kaçan kimseyi görmedim maskeli. Ama panik içinde insanlar kaçmaya başladı" diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.02.2016 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.