FETÖ'cü operasyondan kaçan işadamı, 4. kattan atlayınca öldü

Isparta'da polis tarafından aranan FETÖ'cü işadamı, yakalanacağını anlayınca 4. kattan aşağı atlayarak kurtulmak isütedi. Vedat Savlu adındaki işadamı ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

02 Ağustos 2016 Salı 16:38
FETÖ'cü operasyondan kaçan işadamı, 4. kattan atlayınca öldü






FETÖ'cü operasyondan kaçan işadamı, 4. kattan atlayınca öldü

FETÖ'cü işadamı, Isparta'da polisten kaçmaya çalışırken 4'üncü kattan atlayarak kurtulmaya çalıştı. Vedat Savlu adlı işadamı Lizbon'a gitmek için hazırlık yaptığı sırada 4. kattan düşünce ağır yaralandı.

Isparta'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polisin gözaltına almak için evine geldiği işadamı Vedat Savlu, balkondan kaçmaya çalışırken 4'üncü kattan düşüp öldü

Isparta'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturmada hakkında gözaltı kararı çıkartılan iş adamı Vedat Savlu, polisten kaçmaya çalışırken 4. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'ye finansal destek sağlamak suçlamasıyla hakkında gözaltı kararı verilen iş adamı Savlu'nun Sülübey Mahallesi'ndeki evine gitti.

Polislerin geldiğini gören Savlu, ekiplerden kaçmak için evinin bulunduğu binanın 4. katından atladı. Ağır yaralanan Savlu, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Savlu, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

LİZBON'A UÇAK BİLETİ BULUNDU

Zanlının evi çevresinde arama yapan polis ekipleri, Savlu'nun kaçarken binadan attığı valizi buldu. Valizde, Savlu'nun adına alınan 3 Ağustos tarihli Lizbon uçak bileti, çok sayıda tapu belgesi ve senet ele geçirildi.
Valizde ayrca yüklü miktarda döviz ve Türk lirası ile çok sayıda kredi kartı, banka hesap cüzdanı, boş zarf ve cinsel gücü artırıcı hap bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.