FETÖ'nün tekstil imamı 'Himmetle' yakalandı

Terör örgütü PKK'nın sektörlerdeki imamları da birer birer yakalanıyor. İstanbul Zeytinburnun'da örgütün tekstil sektörü imamı milyonlarca lira ile yakalandı.

30 Ağustos 2016 Salı 03:06
FETÖ'nün tekstil imamı 'Himmetle' yakalandı






FETÖ'nün tekstil imamı 'Himmetle' yakalandı

Terör örgütü PKK'nın sektörlerdeki imamları da birer birer yakalanıyor. İstanbul Zeytinburnun'da örgütün tekstil sektörü imamı olduğu iddia edilen Ziya Z., evinde yapılan aramada milyonlarca lira ile birlikte yakalandı. FETÖ İmam'ı esnaftan örgüt adına himmet adı altında para topladığı ortaya çıktı. İşte Zeytinburnu'nda gece yarısı düzenlenen operasyonun detayları

MİLYON DOLARLIK HİMMET PARALARI ELE GEÇİRİLDİ

FETÖ/PDY terör örgütünün "tekstil imamlığını" yapan aynı zamanda bir tekstil şirketinin sahibi Ziya Z.'nin evinin banyo kapısının arkasındaki 2 ayrı poşet içerisinde 630 bin Dolar, evindeki çelik bir kasa içerisinde de, 1 milyon 14 bin Dolar, 75 burma bilezik, 103 lira altın, 5 çocuk bileziği, 12 altın bilezik, 2 gerdanlık, 8 çeyrek altın, 1 yarım altın ve 7 altın yüzük ele geçirildi. Operasyonlarda ele geçirilen para ve altınlara el konulurken, tekstil imamı Ziya Z.'nin mütevellisinde bulunan 5 FETÖ/PDY üyesi de gözaltına alındı.

İMAM VE YARDIMCILARI YAKALANDI

Zeytinburnu'nda FETÖ/PDY terör örgütünün "tekstil" imamı Ziya Z. ile mütevelli üyesi 5 kişi gözaltına alındı. Tekstil imamının banyo kapısının arkasında 2 poşette ve evindeki kasada 1 milyon 644 bin dolar ve çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi.

İMAM OPERASYONU KAYDA ALINDI

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, FETÖ/PDY terör örgütünün "tekstil imamı" ile ona bağlı olarak görev yapan 5 mütevelli üyesine yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yardım yataklık yapan, himmet adı altında para toplayan Zeytinburnu'nda tekstilcilerin 'mütevellisi' olan Ziya Z.'nin evine baskın düzenlendi. Zanlının avukatının da hazır bulunduğu baskın anı polis ekipleri tarafından da saniye saniye kayda alındı.

 
Son Güncelleme: 30.08.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.