Fransa'da Türk aileye korkunç infaz: Anne ve çocukları boğularak öldürüldü

Fransa'da bir Türk ailenin 3 ferdi korkunç bir cinayete kurban gitti. Folschviller şehrinde oturan Küpeli ailesinden anne Kübra Küpeli ve 2 küçük çocuğu evlerinde boğularak katledildi.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 10:46
Fransa'da Türk aileye korkunç infaz: Anne ve çocukları boğularak öldürüldü






Fransa'da Türk aileye korkunç infaz: Anne ve çocukları boğularak öldürüldü

Fransa'nın Folschviller şehrinde anne Kübra Küpeli ile Esile Küpeli ve Kadir Küpeli adlı küçük yaşta çocukları vahşi şekilde boğularak katledildi.


Fransa'da dehşet! Türk aile evlerinde ölü bulundu  Fransa'nın Folschviller şehrinde Daşdemir ailesine ait müstakil evde anne Kübra Küpeli ile 4 yaşındaki Esile ve 7 yaşındaki Kadir'in boğularak öldürüldüğü, bileklerinde kesik bulunan baba Gökhan Daşdemir'in de hayatını kaybettiği belirlendi.
Aileyi ziyarete giden annenin kız kardeşinin olayı fark ederek jandarmaya haber verdiğini aktaran Folschviller Belediye Başkanı Gabriel Müller, ilk incelemelerde baba Gökhan Daşdemir’in önce çocuklarını ve eşini öldürdüğü, daha sonra da intihar ettiğinden şüphelenildiğini söyledi.

Bölge Savcılığı'nın ve güvenlik güçlerinin araştırmalarının devam ettiği; kurbanların kesin ölüm nedeninin, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı açıklandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.