Fünyeyle Patlatılan Bavuldan Sucuk Ve Peynir Çikti

ADIYAMAN'da, kaldırıma bırakılan ve bomba olabileceği şüphesi üzerine fünyeyle patlatılan bavuldan, sucuk ve peynir çıktı. Öğle saatlerinde Adıyaman- Gölbaşı karayolu üzerinde kaldırıma bırakılmış sahipsiz bavulu görenler,...

24 Kasım 2014 Pazartesi 13:33
Fünyeyle Patlatılan Bavuldan Sucuk Ve Peynir Çikti






ADIYAMAN'da, kaldırıma bırakılan ve bomba olabileceği şüphesi üzerine fünyeyle patlatılan bavuldan, sucuk ve peynir çıktı.
Öğle saatlerinde Adıyaman- Gölbaşı karayolu üzerinde kaldırıma bırakılmış sahipsiz bavulu görenler, bomba olabileceği endişesiyle durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polisler, çevredeki yolları yaya ve araç ulaşımına kapatarak bomba imha uzmanlarından yardım istedi. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, bavulu fünyeyle kontrollü şekilde patlattı. Patlamanın ardından çantanın içerisinden sucuk, peynir ve bazı evrak çıktı. Yolu yeniden ulaşıma açan polis, kaldırımda unutulduğu tahmin edilen bavulun kime ait olduğunu araştırıyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.