Gazantep'te işçi servisi ile minibüs çarpıştı: 27 yaralı (1)

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, minibüs ile fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 27 kişi yaralandı. Kaza, saat 16.30'da 1'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi....

25 Nisan 2015 Cumartesi 17:09
Gazantep'te işçi servisi ile minibüs çarpıştı: 27 yaralı (1)






Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, minibüs ile fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 27 kişi yaralandı.
Kaza, saat 16.30'da 1'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Fabrika işçilerini taşıyan Mahmut Özaslan yönetimindeki 27 S 3415 plakalı servis midibüsü, Celal Doğan Bulvarı üzerinde Hacı Çenet yönetimindeki 80 FV 988 plakalı minibüs ile çarpıştı.
Kazada, sürücüler ile servis midibüsündeki 25 işçi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, ilk müdahalesi yapılan 27 yaralı ambulanslarla tedavi için kentteki hastanelere götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.