Gazete sahibi, kadınlara fuhuş yaptırmış

Gaziantep'te bir gazete sahibinin adının karıştığı fuhuş skandalında çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

17 Ekim 2018 Çarşamba 15:23
Gazete sahibi, kadınlara fuhuş yaptırmış






Gazete sahibi, kadınlara fuhuş yaptırmış

Aralarında bir yerel gazetenin imtiyaz sahibinin de bulunduğu fuhuş şebekesine yönelik operasyon düzenlendi. Gaziantep'te yerel yayın yapan bir gazetenin imtiyaz sahibi M.S. ve yanında çalışan 2 kadın personeli fuhuş ve tehdit suçlamalarıyla gözaltına alındı. Şanlıurfa ise polis tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 5'i Suriye uyruklu 16 şüpheli yakalandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu polisleri, kentte günlük yayın yapan gazetenin imtiyaz sahibi M.S.nin, yanında çalışan S.G. ile H.T.ye fuhuş yaptırdığı ve bu kadınlarla birlikte olan kişileri gizli kamerayla görüntüleyerek tehditte bulunduğu iddiası üzerine inceleme başlattı. Polisler, iddiaların ardından savcılık kararıyla operasyon düzenleyerek M.S. ile yanında çalışan S.G. ve H.T.yi gözaltına aldı. Ekiplerin M.S.nin ev ve işyerinde yaptığı aramada çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Emniyette ifadeleri alınan 3 şüpheli bugün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra fuhuş, fuhşa aracılık etme, cinsel istismar ve tehdit suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

EVDEKİ PARAYA DA EL KONULDU!

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye'deki iç karışıklıktan kaçarak Şanlıurfa’ya gelen kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, sabah saatlerinde kent merkezinde bulunan bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskınlarda; 5'i Suriye uyruklu 16 kişi gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramada fuhuştan kazanıldığı değerlendirilen 8 bin 630 lira paraya da el konuldu.
Gözaltına alınan 16 kişi sorgulanmak üzere Emniyette götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.