Gaziantep Nizip'te katliam: Eşini ve ailesini vurdu kaçtı

Gaziantep Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini öldüren kişi 1 yaşındaki kızını alarak kayıplara karıştı.

20 Haziran 2018 Çarşamba 11:33
Gaziantep Nizip'te katliam: Eşini ve ailesini vurdu kaçtı






Gaziantep Nizip'te katliam: Eşini ve ailesini vurdu kaçtı


Gaziantep Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini öldüren kişi 1 yaşındaki kızını alarak kayıplara karıştı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, yaşamını yitiren çift ile kızının cesetlerini yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürdü. Güvenlik güçleri, Eyyüp Y.nin yakalanması için çalışma başlattı


Gaziantep'in Nizip ilçesinde 27 yaşındaki Eyyüp Y., boşanma aşamasındaki eşi 22 yaşındaki Gülşen Y.'nin kaldığı kayınpederinin evini tüfekle basıp, dehşet saçtı. Eyyüp Y., eşi Gülşen Y. ile kayınpederi 48 yaşındaki Bekir Köse ve kayınvalidesi 42 yaşındaki Gülsüm Köse'yi öldürüp, kayınbiraderi 22 yaşındaki Yunus Köse'yi de yaraladıktan sonra 1 yaşındaki kızını yanına alıp kaçtı.

BİR YAŞINDAKİ KIZINI ALARAK KAÇTI

Korkunç olay, bu sabah Nizip'in Bahçeli Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz Eyyüp Y., boşanma aşamasında olduğu ve bugün duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Y.'den 1 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kızını istedi. Gülşen Y.'nin olumsuz yanıt verdiği Eyyüp Y., tüfekle eşinin kaldığı kayınpederi Bekir Köse'nin evini basıp rastgele ateş açtı. Açılan ateşle tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Eyyüp Y.'nin eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse ve kayınvalidesi Gülsüm Köse hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus Köse yaralandı. Eyyüp Y., katliamın ardından kızını da alıp kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, yaşamını yitiren çift ile kızının cesetlerini yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürdü. Güvenlik güçleri, Eyyüp Y.nin yakalanması için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 20.06.2018 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadın 2018-06-20 16:59:06

Allah bedeni versin yazık günah değilmi açımız ortak mekeniniz cennet olsun