Gaziantep'te 4 ölümlü kavgada gözaltına alınanlar adliyede

GAZİANTEP’te 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgada gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Atalar Mahallesi'nde geçen pazar gecesi meydana gelen kavgada 59 yaşındaki Ahmet Hocaoğlu...

01 Eylül 2015 Salı 14:52
Gaziantep'te 4 ölümlü kavgada gözaltına alınanlar adliyede






GAZİANTEP’te 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgada gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Atalar Mahallesi'nde geçen pazar gecesi meydana gelen kavgada 59 yaşındaki Ahmet Hocaoğlu ile çocukları 37 yaşındaki Cevdet, 15 yaşındaki Fikret ve 38 yaşındaki Şahin Hocaoğlu öldü, 16 yaşındaki Oktay Hocaoğlu ise yaralandı. 
Kavganın ardından gözaltına alınarak jandarmada sorgulanan Fikret A. ile oğulları Ü.A., O.A. ve Ö.A. ile kuzeni U.A. işlemlerinin tamamlanmasının ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.