Gaziantep'te çalınan kamyonet Nizip'te bulundu

GAZİANTEP’te kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınan kamyonet, Nizip İlçesi’nde terk edilmiş halde bulundu, Suriyeli 2 kişi gözaltına alındı. Akçakent Mahallesi yakınlarındaki terk edilmiş bir kamyon ihbarı alan polis,...

29 Haziran 2015 Pazartesi 19:06
Gaziantep'te çalınan kamyonet Nizip'te bulundu






GAZİANTEP’te kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınan kamyonet, Nizip İlçesi’nde terk edilmiş halde bulundu, Suriyeli 2 kişi gözaltına alındı.
Akçakent Mahallesi yakınlarındaki terk edilmiş bir kamyon ihbarı alan polis, yaptıkları incelemede 27 UH 721 plakalı olduğu belirlenen kamyonetin Gaziantep’teki 3’üncü Organize Sanayi Bölgesi’nden çalındığını saptadı. Ekipler, olay yerinde çalışma yaparken şüpheli tavırlar sergileyen ve kimlikleri açıklanmayan Suriyeli 2 kişiyi gözaltına aldı. Kamyonetin sahibine teslim edilmek üzere el konulduğu olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.