Gaziantep'te kaza: 3 ölü, 2 yaralı

GAZİANTEP’te hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep- Kahramanmaraş karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Kahramanmaraş yönünden...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 18:59
Gaziantep'te kaza: 3 ölü, 2 yaralı






GAZİANTEP’te hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep- Kahramanmaraş karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Kahramanmaraş yönünden gelen Ahmet Karayılan yönetimindeki 27 AG 686 plakalı minibüs kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Minibüs, Gaziantep yönünden gelen Abbas Omurga’nın kullandığı 46 LU 108 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada Ali Ede (72) ve Müslüm Karayılan (28) olay yerinde, ismi öğrenilemeyen 1 kadın da ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Abbas Omurga ve Ahmet Karayılan ise kentteki hastanelere götürülerek acil servislerde tedaviye alındı.
Kazada yaşamlarını yitiren Ali Ede ve Müslüm Karayılan'ın cesetleri de otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.