GAZİANTEP’TE SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI

Metin Faruk TAMER- Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, para anlaşmazlığı nedeniyle bir işyerindekiler arasında çıkan kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan 4 kişi yaralandı. Olay,...

19 Aralık 2014 Cuma 18:14
GAZİANTEP’TE SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI






Metin Faruk TAMER- Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, para anlaşmazlığı nedeniyle bir işyerindekiler arasında çıkan kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan 4 kişi yaralandı.
Olay, öğleden sonra merkez Şehitkamil ilçesinde bulunan GATEM Kuruyemişçiler Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında para anlaşmazlığı bulunan 53 yaşındaki Abdurrahman Özkan ile işyerine gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmada öfkelenen kimliği belirsiz bir kişinin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlar, Abdurrahman Özkan, Ali Korkut, Zekeriya Korkut ve Ahmet Orhan’a isabet etti. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan 4 kişi, silah sesini duyanların çağırdığı ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Zekeriya Korkut’un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan yaralılar ve görgü tanıklarının ifadesine göre, kavganın ardından plakası alınamayan otomobile binerek olay yerinden kaçtığı öne sürülen 4 kişinin bulunması için polis çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.