Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te polis tarafından 2 mahalledeki çok sayıda eve yapılan eş zamanlı baskında 7 bin 765 uyuşturucu hap, 21 metamfetamin, 70 gram esrar, 42 gram eroin, 4 av tüfeği ile 12 dolu fişek ve 1 hassas terazi ele...

30 Ekim 2014 Perşembe 21:10
Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı






Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te polis tarafından 2 mahalledeki çok sayıda eve yapılan eş zamanlı baskında 7 bin 765 uyuşturucu hap, 21 metamfetamin, 70 gram esrar, 42 gram eroin, 4 av tüfeği ile 12 dolu fişek ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Şahinbey İlçesi'nin Tişlaki ve Vatan mahallelerinde uyuşturucu bulunduğu iddiasıyla çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskın yapılan evlerde yapılan aramalarda 7 bin 765 uyuşturucu hap, 21 metamfetamin, 70 gram esrar, 42 gram eroin, 4 av tüfeği ile 12 dolu fişekle ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucuya el koyan ekipler, 5 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.