Gaziantep'te yolcu minibüsü devrildi: 1 ölü, 4 yaralı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs takla atınca sürücü 55 yaşındaki Mustafa Özkılıç öldü. Kazada 4 yolcu da yaralandı. Kaza, bu sabah Yavuzeli İlçesi'ne bağlı Karakuyu...

31 Ocak 2015 Cumartesi 13:59
Gaziantep'te yolcu minibüsü devrildi: 1 ölü, 4 yaralı






Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs takla atınca sürücü 55 yaşındaki Mustafa Özkılıç öldü. Kazada 4 yolcu da yaralandı.
Kaza, bu sabah Yavuzeli İlçesi'ne bağlı Karakuyu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yavuzeli'nden Gaziantep'e yolcu taşıyan Mustafa Özkılıç, yağıştan kayganlaşan yolda yönetimindeki 27 K 0221 plakalı minibüsün direksiyon kontrolünü yitirdi. İçinde 13 yolcu bulunan minibüs takla atarak devrildi.
Kazada sürücü Mustafa Özkılıç olay yerinde ölürken, 4 yolcu da yaralandı. Yolcuların ihbarı üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye götürülerek tedaviye alınan yaralı yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Evli ve 5 çocuk babası Mustafa  Özkılıç’ın cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Özkılıç’ın ölüm haberini alarak Adli Tıp Kurumu'na gelen yakınları sinir krizi geçirdi ve otopsinin ardından cenaze ailesine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.