Gaziosmanpaşa'da şok cinayet: İki kişi ölü olarak bulundu

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Ordu Caddesi'nde bir evde öldürülmüş olarak bulunan iki kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yılmaz Evliya ile Kübra Kargın'ın aynı tabanca ile can verdiği ihtimali üzerinde duruluyor. Yılmaz Evliya ile aşk yaşadığı iddia edilen genç kadının ayrılmak istediğini belirten yakınları, korkunç cinayetin bu ayrılık girişimi yüzünden işlenmiş olabileceği üzerinde duruyorlar

09 Kasım 2016 Çarşamba 14:33
Gaziosmanpaşa'da şok cinayet: İki kişi ölü olarak bulundu






Gaziosmanpaşa'da şok cinayet: İki kişi ölü olarak bulundu

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de Yılmaz Evliya ile Kübra Kargın'ın aynı evde öldürülmüş olarak bulundu. Polis, olay yerinde bir tabanca ile boş kovan buldu. Kübra Kargın'ı öldüren Yılmaz Evliya'nın intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

BİR HAFTADIR HABER ALINAMIYORDU

43 yaşindaki Yılmaz Evliya ve 31 yaşindaki Kübra Kargın ölü bulundu. Polis, Evliya'nın Kargın'ı öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, inşaat işleriyle uğraşan 43 yaşındaki Yılmaz Evliya'dan yaklaşık bir haftadır haber alamayan yakınları, Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi'nde bulunan sitedeki daireye geldiler. Tüm uğraşlara rağmen kapı açılmayınca olay yerine çilingir çağrıldı.

YATAKTA CESETLERLE KARŞILAŞTILAR
Çilingirin kapıyı açmasının ardından içeri giren Evliya'nın yakınları yatak odasında Yılmaz Evliya ve Kübra Kargın'ın cesetleriyle karşılaştılar. Olay yerine çağrılan polis ekipleri yaptıkları incelemede genç kadının cesedinin çürümesi nedeniyle nasıl öldürüldüğünü belirleyemedi. Evliya'nın ise kafasından tek kurşunla ölmüş olduğunu belirledi. Tabancanın ise yatakta Evliya ve Kargın'ın cesetlerinin yanında bulunduğu öğrenildi.

Her iki cenazede otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis, Evliya'nın Kargın'ı öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

AŞK CİNAYETİ Mİ

Yılmaz Evliya ile Kübra Kargın arasında bir süredir devam eden ilişkiyi genç kadının bitirme kararı aldığını belirten Kübra Kargın'ın yakınları, cinayetin planlı olduğunu iddia ediyor.
Son Güncelleme: 09.11.2016 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ridvan b...... 2016-11-11 00:37:35

Bu olay anlatildigi gibi değil tamm yalan yanlış ve eksik iki birine aşik ve ismi geçen kadının yakınlarının verdiği bilgi yalandır ayrılmak istemuyorlardi ve birbirlerini sevmedikleri defalarca söylediklerini biliyorduk bunu ismi geçen erkek bizzat kendisi de söylüyordu bu olay çözülmesi için emniyet inşAllah kesin sonuç bildireceklerdir yalan haber yapıp millete kimseyi kötü göstermenin kimseye bi yararı yoktur haberi uzatmak için bilmediğiniz konular ekleyip uzatmayın

Misafir Avatar
Kuralsiz 2016-11-11 23:00:09

Bence sen o şerefsiz Yılmaz'ın akrabasının belliki o assaklık herif inş bir ömür boyu cehennemde yanar o kıza kıydı şerefsiz moruk çirkin Allahın PKK lı şerefsizi Allah onu ve onun gibi beş para etmezlerdi kahreden ins

Beğenmedim! (1)
Avatar
sabocan 2016-11-12 11:52:01

bır konuyu bılmeden ogrenmeden hıc kımseyı yargılayamasın kuralsız