Gelinini taciz eden kayınpeder bıçaklanarak öldürüldü

Bursa'da dün gece yarısı evde kimsenin olmadığı bir sırada gelinini taciz ettiği öne sürülen Çetin Bayrak, sarkıntılığa maruz kalan genç kadın tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

28 Şubat 2016 Pazar 03:09
Gelinini taciz eden kayınpeder bıçaklanarak öldürüldü






Gelinini taciz eden kayınpeder bıçaklanarak öldürüldü


Kayınpederi'nin evde kimse olmadığı bir sırada tacizine uğradığını öne süren genç kadın bıçağa sarıldı. 24 yaşındaki Meryem Bayrak adlı genç kadına sarkıntılık eden Çetin Bayrak'ın cesedi olayın geçtiği yerde yarı çıplak halde bulundu.

KAYINPEDERİNİ ÖLDÜREN GELİN TUTUKLANDI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde aynı evde yaşadıkları kayınpederi Çetin Bayrak'ı bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Meryem Bayrak'ın sorgulaması tamamlandı. Emniyet müdürlüğünde kaldığı süre içersinde yemek yemediği için fenalaşan ve 2 kez hastaneye kaldırılıp tedavisinin ardından taburcu edilen genç kadın bugün 'Adam öldürmek' suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EVDE KİMSE YOKKEN TACİZ!

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, aynı evde yaşadıkları emekli infaz koruma memuru olan kayınpederi 58 yaşındaki Çetin Bayrak'ı bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen 24 yaşındaki Meryem Bayrak'ın ifadesinde, "Olay gecesi evde kimse yoktu. Geç gelen kayınpederim bana tacizde bulununca onu uyardım. Devam edince bıçakladım. Sonra da evdeki kanları temizleyip bıçağı yıkadım" dediği öğrenildi.

Orhangazi İlçesi Muradiye Mahallesi Rabia Apartmanı’nda geçen perşembe gecesi saat 23.30'da meydana gelen olayda, 2 ay önce evlenen oğlu ile aynı evde yaşayan Çetin Bayrak'ın cesedi, kaldığı apartmanın üçüncü katında üst tarafı çıplak olarak bulundu. Komşularının haber vermesi sonucu olay yerine gelen polis sırt ve göğüs kısmında 11 bıçak darbesi tesbit edilen emekli infaz koruma memurunun cesedini, cumhuriyet savcısının talimatı ile kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı.

OLAYI ANLATTI
Polis, oğlu Selçuk Bayrak'ın gece vardiyesinde, eşinin ise Bursa'daki kızının ziyaretinde olduğu sırada öldürülen Çetin Bayrak'ın olay anında evde bulunan gelini Meryem Bayrak'ı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde yöneltilen suçlamayı kabul etmeyen Meryem Bayrak'ın daha sonra cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Genç kadının, "Olay akşamı kayınvaldem Bursa'daki kızının yanında kalacaktı. Eşim Selçuk ise çalıştığı fabrikada gece vardiyesindeydi. Saat 23.30 sıralarında eve gelen kapınpederim bana tacizde bulundu. 'Ne yapıyorsun' diyerek ona çıkıştım. Buna rağmen tacize devam edince mutfaktaki bıçağı aldım. İlk darbeyi bana arkası dönük olduğu sırada vurdum. Sonra rast gele sapladım. Can havliyle dördüncü kattaki evimizin kapısını açıp dışarı çıktı. Ben de kan izlerini silip kanlı bıçağı yıkadım: Sonrada polisler geldi" dediği öğrenildi. Sorgulaması tamamlanan Meryem Bayrak ifadesi alındıktan sonra cinayet suçundan adliyeye çıkartıldı.
Bu arada otopsisi dün yapılan Çetin Bayrak, Orhangazi ilçesinde ikindi de Gazi Orhanbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Bayrak'ın oğlu Selçuk Bayrak da katılıp taziyeleri kabul etti.
Son Güncelleme: 28.02.2016 03:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.