Gemlik'te icra davası sonrası katliam: 1 şehit 2 ölü var

Bursa'da adliye binası önünde nöbet tutan polis memuru icra davası yüzünden çıkan tartışmada şehit edildi. Olay sırasında bir kişi CHP'li avukatı öldürdükten sonra intihar etti.

04 Temmuz 2017 Salı 22:29
Gemlik'te icra davası sonrası katliam: 1 şehit 2 ölü var






Gemlik'te esrarengiz olay; Polis memuru adliye önünde şehit edildi


Bursa Gemlik'te Adliye binası önünde nöbet tutan polis memuru İdris Büyükdönme, kimliği belirsiz kişi tarafından görevi başında şehit edildi. Gemlik Adliyesi'nde görülmekte olan bir icra davası sonrası çıkan tartışma yüzünden meydana gelen olay sırasında bir avukat saldırı kurbanı oldu. Kanlı olay sırasında 3 kişi hayatını kaybetti.

Saldırganın henüz kimliği belirlenemedi. Söz konusu saldırgan, akşam saatlerinde Gemlik'teki adliye binasına gelerek, girişte görevli nöbetçi polis memuru İdris Büyükdönme'yi vurarak şehit etti daha sonra da aynı tüfekle intihar etti

Bursa'nın Gemlik ilçesinde adliye binasına giren bir kişi, binada görevli polis memurunu şehit ettikten sonra intihar etti.
Emniyet müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, akşam saatlerinde adliye binasına geldi.
Yanında bulunan av tüfeğiyle girişte görevli nöbetçi polis memuru İdris Büyükdönme'yi vurarak öldüren şüpheli, daha sonra aynı tüfekle intihar etti.


AVUKAT DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde icra davası sonrası Musa Güler'in pompalı tüfekle vurduğu Belediye Meclis üyesi CHP'li Avukat Özgür Aksoy, tedavi gördüğü hastanede doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

İCRA DAİRESİNİ BASMAYA GİTTİ

Bu arada Musa Güler'in icra dairesini basmak için gittiği öne sürülen adliye binasında şehit ettiği polis memuru İdris Büyükdönmez'in 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayın ardından terör saldırısı şüphesiyle adliye binası önünde toplanan kalabalığı Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sakinleştirmeye çalıştı. Önlem amaçlı olarak Bursa'dan da Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri de ilçeye sevk edildi. Polis adliye çevresinde önlemlerini sürdürüyor.
Son Güncelleme: 05.07.2017 00:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.