Genç kız av tüfeğiyle intihar etti

MANİSA'nın Akhisar İlçesi'nde, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 21 yaşındaki Özlem Koç, babasının av tüfeğiyle yaşamına son verdi. Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Akhisar'ın büyükşehirden önce köy olan Medar Mahallesi'nde...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:57
Genç kız av tüfeğiyle intihar etti






MANİSA'nın Akhisar İlçesi'nde, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 21 yaşındaki Özlem Koç, babasının av tüfeğiyle yaşamına son verdi.
Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Akhisar'ın büyükşehirden önce köy olan Medar Mahallesi'nde meydana geldi. Evde yalnız olduğu sırada Özlem Koç, babasının av tüfeğini çenesine dayayarak tetiği çekti. Eve gelen yakınları Koç'u kanlar içinde bulunca, sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Koç'un öldüğü belirlendi. Jandarmanın yaptığı inceleme sonrası Koç'un cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Koç'un okumadığı ve çalışmadığı öğrenildi. Arkadaşlarından edinilen bilgiye göre, genç kızın evlenmeyi düşündüğü, ancak sevdiği gencin babasının Koç'u istemediği öne sürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.