Genç kız karbonmonoksit zehirlenmesinden öldü

Ali ÇEVİKBAŞ/ ISPARTA, () - ISPARTA'da bir eczanede çalışan 19 yaşındaki Emine Uysal, gece yarısı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Olay sabaha karşı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte...

31 Ocak 2015 Cumartesi 18:37
Genç kız karbonmonoksit zehirlenmesinden öldü






Ali ÇEVİKBAŞ/ ISPARTA, () - ISPARTA'da bir eczanede çalışan 19 yaşındaki Emine Uysal, gece yarısı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.
Olay sabaha karşı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte oturduğu evde odasındaki sobayı yakan Emine Uysal bir süre sonra uykuya daldı. Sabaha karşı kokuya uyanarak kızlarının odasına giren anne ve babası, Emine Uysal'ı hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Emine Uysal'ın karbonmonoksit gazı zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdiğini belirledi.
Genç kızın cenazesi Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki otopsinin ardından Karaağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. Isparta'da bir eczanede çalıştığı belirtilen Emine Uysal'ın ölümü sevenlerini üzdü.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.