Giresun Doğankent'te PKK'lı teröristlerle çatışma

Giresun’un Doğankent ilçesi kırsalında süren operasyonlar sonucu bu gece saatlerinde bir asker ağır yaralandı.

20 Temmuz 2018 Cuma 06:51
Giresun Doğankent'te PKK'lı teröristlerle çatışma






Giresun Doğankent'te PKK'lı teröristlerle çatışma


Bölücü terör örgütünün Karadeniz yapılanmasını oluşturan 5 - 6 kişilik silahlı terörist grubun etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon sürüyor. Giresun'un Doğankent ilçesinde Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar devam eden aramalar sırasında çatışma çıktı. Bir askerin yaralandığı çatışma sırasında teröristler gece karanlığından faydalanarak kaçmak istedi. Helikopterlerin de destek verdiği operasyonda teröristlerin de yaralandığı ifade ediliyor. Bu arada çatışmanın nasıl geliştiği ve meydana geldiği konusunda bir bilgiye ulaşılamazken, ağır yaralan asker 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla alınarak Giresun Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

15 Temmuz'da, Kırmızı Kategori'de yer alan PKK'lı terörist, 'Zeynel' kod adlı Mehmet Yakışır ile 'Rodi' kod adlı Levent Dayan'ın öldürüldüğü çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede sürdürülen operasyonlarda temas sağlanmıştı.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi kırsalında önceki akşam güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristlerce girilen, gece yarısına kadar devam çatışmanın yaşandığı bölgede, arazi arama- tarama faaliyeti başlatıldı.

ATAK ve Kobra taarruz helikopterleri ile havadan desteklenen operasyonda, kan izlerinden 5-6 kişilik grup halinde olduğu tahmin edilen PKK'lı teröristler aranıyor.

Anahtar Kelimeler:
GiresunDoğankent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.