Hakkari Çukurca'dan acı haber, 3 şehit 20 yaralı var

Hakkari Çukurca ilçesi kırsalında operasyonlar devam ederken bu sabah çıkan çatışmada 3 asker şehit düştü. Çatışma sırasında 3'ü ağır olmak üzere 20 güvenlik görevlisi yaralandı.

03 Eylül 2016 Cumartesi 14:08
Hakkari Çukurca'dan acı haber, 3 şehit 20 yaralı var







Hakkari Çukurca'dan acı haber, 3 şehit 20 yaralı var

PKK'lı teröristlere yönelik karadan ve havadan operasyonların 4 gündür devam ettiği Çukurca'da, sabah saatlerinde 3 asker şehit düştü. Bölgeden gelen ilk haberlere göre çatışmalar sırasında en az 20 asker yaralandı.

Çatışmalarda yaralanan askerlerden 3'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DÜN 33 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Çukurca kırsalında son 4 gündür devam eden operasyonlarda PKK'lı katillerin çembere alındığı bölgede 33 terörist öldürülmüş, 30 terörist ise sağ olarak yakalanmıştı. Çukurca'da uçakların ve helikopterlerin destek verdiği operasyonlar sonrasında örgütün Hakkari kırsalında yaptığı yığınağın boyutları ortaya çıktı. Örgüt militanlarıyla birlikte bir tabur askeri birliğe yetecek silah ve mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilen ağır silahlar arasında 6 adet Doçka uçaksavar bulunyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.