Hamile Eşini Öldüren Firari Koca Kızını Özleyince Yakalandı(2)

'KARDEŞİMLE ALDATTI' İDDİASI Cinayet şüphelisi Mehmet Çiftçi, tutuklandığı Adana 3'ünü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Eşinin kendini aldattığını ileri süren Çiftçi, "Evden ayrılır, 3-5 gün sonra gelirdi....

28 Kasım 2014 Cuma 14:02
Hamile Eşini Öldüren Firari Koca Kızını Özleyince Yakalandı(2)






'KARDEŞİMLE ALDATTI' İDDİASI
Cinayet şüphelisi Mehmet Çiftçi, tutuklandığı Adana 3'ünü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Eşinin kendini aldattığını ileri süren Çiftçi, "Evden ayrılır, 3-5 gün sonra gelirdi. Nereye gittiğini söylemezdi. Ailesinin ve akrabalarının yanında olmazdı. Evden ayrıldığı zamanlarda beni başka erkeklerle aldattığını düşünüyordum. Bir defasında tartıştık, karakola gidip şikayetçi olmuş. Rapor alıp sığınma evine gitmiş, 4 gün orada kaldı. Sonra da baba evine gidip 3 ay kaldı. Geçen yıl boşanmak için dava açtım, davanın bitimine bir ay kala geldi, pişman olduğunu söyledi. Ben de çocuğum için tekrar birleştik" dedi.
Eşinin başka erkeklerle uzun uzun telefon görüşmesi yaptığını, GSM şirketinden aldığı faturalardan bunu tespit ettiğini belirten Mehmet Çiftçi, "Eşim ile kardeşim Yılmaz arasında da bir ilişki olmuş. İlişkilerini eşim sığınma evinde iken öğrendim. Olay günü de Burcu'ya 'Beni Yılmaz ile nasıl aldattın?' dedim. 'Beni affet' dedi. Beni defalarca aldattığını söyledi.
O an kan beynime sıçradı. Üzerimde taşıdığım tabancayı çıkarttım göğsüne 3 el ateş ettim. Yarım saat yanında oturdum. Tabancayı kafama dayadım, ama kızım aklıma geldi, yapamadım" diye konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.