Hastane bahçesindeki katliamın azmettiricisi yakalandı

Ümraniye'de okul servisçileri arasındaki kavgada öldürülen Cüneyt Elik'in intikamını almak için silahlı çete kuran Recep S.'nin,  hastane önündeki kanlı saldırının azmettiricisi olduğu ortaya çıktı. 

24 Mayıs 2018 Perşembe 05:40
Hastane bahçesindeki katliamın azmettiricisi yakalandı







Hastane bahçesindeki katliamın azmettiricisi yakalandı


Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisi önünde öldürülen Ramazan Sarı ile eşi Suzan Sarı'nın katil zanlılarından Recep S.'nin cinayetin işlendiği sırada kamera görüntüleri ortaya çıktı.


İstanbul'da okul servisçilerinin çatışması kanlı düelloya döndü. Mafyavari intikam yöntemlerle servis ihalelerini ele geçirenler, okul içinde, öğrencilerin gözü önünde başlattıkları silahlı kavgaları hastane bahçelerine taşıdı. Ümraniye'de öldürülen Cüneyt Elik'in intikamı Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisi önüne taşındı. 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEKİ ŞOK DETAY

İstanbul polisi, Ümraniye’de hastane girişinde öldürülen Ramazan Sarı ve Suzan Sarı çiftinin katil zanlısını yakalamak için titiz bir çalışma yürüttü.

Cinayet anına ait görüntüleri izleyen polis, katil zanlısı Feyyaz Elik’in hemen yanında bulunan ve cinayet sırasında dahi cep telefonuyla konuşmasını kesmeyen kişinin, Elik’in öz dayısı Recep S. olduğunu tespit etti. Görüntülerde, azmettirici olduğu ileri sürülen Recep S.’nin, Feyyaz Elik kurşun yağdırırken telefonla konuşması dikkat çekti. Recep S.’nin, cinayetin ardından Feyyaz Elik’le birlikte olay yerinden ayrıldığı anlaşıldı.

Edinilen bilgilere göre polis, katil zanlısı Feyyaz Elik ile dayısı Recep S.’nin cinayet öncesinde, sırasında ve sonrasında birlikte hareket ettiklerini tespit etti.

Ümraniye Çakmak Mahallesi Bağcı Sokak’ta gözaltına alınan Recep S., ifadesinde “Yeğenimin imam nikâhlı eşinin tedavisi için hastaneye gitmiştik. Yürüyorduk. Telefonla konuşurken birden hızlandı. Peşinden de ateş etmeye başladı. Şok yaşadım. Yeğenim kaçtı, ne olduğunu öğrenmek için ablamın evine gittim” dedi. Olay sırasında telefonda, Feyyaz Elik’in eşinin yanında bulunan ablası ile konuştuğunu söyleyen Recep S., “tasarlayarak öldürme suçuna iştirak”ten tutuklandı. Feyyaz Elik ise aranıyor.

Geçen eylülde, Ümraniye’de servisçilerin arasında çıkan kavgada Feyyaz Elik’in kardeşi Cüneyt Elik öldürülmüştü. Sarı Ailesi’nin bu olayın intikamı için öldürüldüğü düşünülüyor.

Anahtar Kelimeler:
CinayetÜmraniyeOkulServisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.