Hastanede hemşireye çirkin taciz

Hemşireden, hastanenin özel kalem müdürü ile ilgili şoke eden suçlama... Hastane özel kalem müdürü genç hemşireyi odasında taciz etti

28 Şubat 2019 Perşembe 08:29
Hastanede hemşireye çirkin taciz






Hastanede hemşireye çirkin taciz


Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve taciz durmuyor. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde özel hastanede özel kalem müdürü olarak görev yapan F.Y. (53), hemşire N.A.'ya (20) tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. F.A. savcılıktan serbest bırakılırken, N.A. şüphelinin daha önce de kendisini taciz ettiğini, bu durumu da hastane yönetimine bildirdiğini söyledi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya karayolu üzerinde bulunan bir özel hastanede meydana geldi. Sabah saatlerinde özel kalem müdürü olduğu hastaneye gelen F.Y., aynı sağlık kuruluşunda hemşire olan N.A.'yı odasına çağırdı. Özel Kalem Müdürü F.Y., iddiaya göre N.A.'yı boynundan öpmeye çalıştı. Bunun üzerine N.A., odadan çıkarak polise haber verdi. Hastaneye gelen polis ekipleri, F.Y.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden F.Y., ''Amacım sadece tokalaşıp selamlaşmaktı, beni yanlış anladı'' dedi. Şikayetçi olan hemşire N.A. ise, ''Beni odasına çağırdı, elimden tuttu ve boynumdan öpmeye başladı. Ben de bu durum üzerine tepki göstererek odadan çıktım. Daha önce de beni taciz etmeye kalktı, ben de bu durumu hastane yönetimine bildirmiştim'' dedi. 
Özel Kalem Müdürü F.Y., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.