Hatay’da Mers Virüsü Alarmı

Ramazan ÇELİK/ HATAY, () - HATAY’da geçtiğimiz günlerde hacdan dönen, akşam saatlerinde de yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvuran bir kişi, MERS virüsü şüphesiyle gözetim altına alındı. Hastanın gözetim altında...

22 Ekim 2014 Çarşamba 20:50
Hatay’da Mers Virüsü Alarmı






Ramazan ÇELİK/ HATAY, () - HATAY’da geçtiğimiz günlerde hacdan dönen, akşam saatlerinde de yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvuran bir kişi, MERS virüsü şüphesiyle gözetim altına alındı. Hastanın gözetim altında tutulduğu Antakya Devlet Hastanesi’nde ise MERS virüsü alarmı verildi.
Geçtiğimiz günlerde hacdan dönen ve akşam saatlerinde baş dönmesi, yüksek ateş ile halsizlik şikayetleriyle Antakya Devlet Hastanesine başvuran Altınözü nüfusuna kayıtlı 58 yaşındaki M.S. MERS virüsü şüphesiyle gözetim altına alındı. Hastanın giriş yaptığı acil serviste bulunan herkese maske dağıtıldı. Gözetim altına alınan M.S’den alınan numuneler tahlil için Ankara’ya gönderildi. Gözetim altında tutulan M.S’ye virüs bulaşıp bulaşmadığı Ankara’dan gelecek sonucuna göre belli olacak. 


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.