Hatay'da Suriyeli genç kadının kaçırıldığı iddia edildi

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), () - HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde oturan evli 27 yaşındaki Suriye uyruklu Nermin Esad'ın kaçırıldığı iddia edildi. Bursa'da yaşayan ve geçen 19 Nisan'da kızı Nermin Esad'ın kaçırıldığını...

24 Nisan 2015 Cuma 18:19
Hatay'da Suriyeli genç kadının kaçırıldığı iddia edildi






Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), () - HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde oturan evli 27 yaşındaki Suriye uyruklu Nermin Esad'ın kaçırıldığı iddia edildi.
Bursa'da yaşayan ve geçen 19 Nisan'da kızı Nermin Esad'ın kaçırıldığını öğrenince Reyhanlı'ya gelen baba Abdurrezzak Esad, kızının bulunması için savcılığa dilekçe verdi. Aradan geçen sürede kızını bulamadığını belirterek yetkililerden yardım isteyen baba Esad, "Kızım Nermin, 6 ay önce akrabamız olan Şerif ile evlendi. Şu an kendisi Avustralya'da ve işlemleri tamamladığında kızımı yanına alacaktı. Ancak kızımın, oturduğu evin bahçesinde telefonla konuşurken kaçırıldığını öğrendik. 19 Nisan'dan bu yana izine rastlamadık. Pasaportu ve emniyet tarafından verilen yabancı tanıtım kartı evde olduğu için kendisinin kaçtığını düşünmüyoruz. Kızımın bulunması için Reyhanlı'ya gelip savcılığa başvurdum" diye konuştu.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.