Havalar ısınınca PKK haraketlendi, 8 terörist öldürüldü

Irak ve Suriye'den sızan teröristlere yönelik hava destekli operasyonlar sürüyor. Siirt ve Şırnak'da 8 terörist öldürüldü..

30 Nisan 2019 Salı 12:37
Havalar ısınınca PKK haraketlendi, 8 terörist öldürüldü






Havalar ısınınca PKK haraketlendi, 8 terörist öldürüldü


Havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye'ye sızmaya çalışan PKK'lı teröristlere yönelik Irak'ın Kuzey'inde devam eden operasyonlar yurt içinde de sürüyor. Şırnak’ta 3, Siirt’te 5 olmak üzere toplam 8 terörist hava destekli operasyonlarla etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Şırnak Cudi Dağı’nda İl Jandarma Komutanlığı ve Polis Özel Harekat birimlerinin de destek verdiği Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı Operasyonu'nda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Siirt Baykan kırsalında İl Jandarma Komutanlığı  unsurlarınca yapılan operasyonda  5 terörist etkisiz hale gerildi" denildi...

Anahtar Kelimeler:
PKK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.