Hırsızlar sopalarla soydukları evin sahibini kovaladı

Hırsızların eve girdiğini fark eden vatandaş ev sahibini aradı. Sopayla hırsızları beklerken ev sahibinin elinden sopayı kapan hırsızlar ev sahibini kovaladı.

23 Şubat 2016 Salı 16:07
Hırsızlar sopalarla soydukları evin sahibini kovaladı






Hırsızlar sopalarla soydukları evin sahibini kovaladı

Hırsızlık olaylarının bir türlü önlenemediği Fatih'te, ellerinde sopalarla ev sahibini kovalayan hırsızları yüzsüzlüğü vatandaşlara pes artık dedirtiyor.  Olayı gören vatandaşlar ise 'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' atasözünü hatırlatarak polisin önlem almamasından, yakalanan hırsızların salıverilmesinden şikayetçi.
FIKRALARA TAŞ ÇIKARTAN OLAY
Hırsızların eve girdiğini fark eden vatandaş ev sahibini aradı. Sopayla hırsızları beklerken ev sahibinin elinden sopayı kapan hırsızlar ev sahibini kovaladı.
Fıkralara taş çıkartacak olay Fatih'te yaşandı. Sokakta arabasıyla geçen bir vatandaş, apartmana üç hırsızın girdiğini fark etti. Daha sonra ev sahibini telefonla arayan vatandaş, "Evin soyuluyor" diyerek ev sahibini çağırdı.
Ev sahibi ve vatandaş apartman kapısına geçerek hırsızların çıkmasını bekledi. Bu sırada apartmanın birinci katından apartman sakinleri ev sahibi ve vatandaşa sopa uzattı. Ellerindeki sopalarla hırsızları bekleyen ev sahibi, çıkan hırsızlara sopayla vurmaya çalıştı.
Bu sırada bir hırsız, ev sahibinin elindeki sopayı kaptı. İlk önce ev sahibine sopayla saldıran şahıs, ardından diğer vatandaşa yöneldi. Diğer vatandaşla hırsızlar arasında adeta sopalı düello yaşandı. Hırsızlar daha sonra ev sahibi ve yanındaki vatandaşı sopayla kovaladı. Ev sahibi ve vatandaş kaçarken, hırsızlar da ters yöne doğru koşmaya başladı.

Tüm bu yaşanan olaylar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde hırsızlar apartmanın kapısını zorluyor. Ardından arabayla sokaktan geçen vatandaş, durumu ev sahibine bildiriyor. Hırsızlar apartmandan içeri girer girmez, ev sahibi ve vatandaş kapıda beliriyor. Kapıda bekleyen ev sahibi ve vatandaş apartmanın birinci katından uzatılan sopaları alıyor. Ardından hırsızlar dışarı çıkınca ev sahibi sopayla hırsızlara saldırıyor. Bu sırada ev sahibinin elinden sopaları alan hırsızlar, ev sahibine ve diğer vatandaşa saldırıyor. Ev sahibi ve yanındaki vatandaş çareyi kaçmakta bulurken, hırsızlar da ters yöne doğru koşuyor.



Son Güncelleme: 23.02.2016 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.