Hırsızlık, Güvenlik Kamerasında

MERSİN ve çevresindeki 4 ilde hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 kişi, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis tarafından gözaltına alındı. Kent merkezinde çok sayıda evde kilit göbeği kırılarak yapılan hırsızlık şikayetlerinin...

27 Kasım 2014 Perşembe 17:14
Hırsızlık, Güvenlik Kamerasında






MERSİN ve çevresindeki 4 ilde hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 kişi, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis tarafından gözaltına alındı.
Kent merkezinde çok sayıda evde kilit göbeği kırılarak yapılan hırsızlık şikayetlerinin artması üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede kimlikleri belirlenen O.K., M.Y., M.Ç. ve Y.T., Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak operasyonla ele geçirdi. Kente getirilen zanlıların, Mersin, Hatay, İskenderun, Adana ve Kahramanmaraş'ta çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Şüphelilerle birlikte 1 adet dizüstü bilgisayar, cep telefonları, ziynet eşyaları ve emekli polis memuruna ait olduğu belirlenen 1 tabanca ele geçirildi. 4 zanlı, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan şüphelilerden 2'sine ait hırsızlık sırasında kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Kayıtlara göre, hırsızlık amacıyla bir siteye gelen 2 zanlı, zorlanmadan binaya giriyor. Zanlılardan biri kameralardan korunmak için eliyle yüzünü gizlerken, diğeri ise kameranın yönünü aşağıya çeviriyor. Hırsızlık yaptıktan sonra ise zanlılar koşar adımlar siteden uzaklaşıyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.