Hırsızlık ihbarına giden jandarma ceset buldu

Mehmet YİRUN/ ÇORLU(Tekirdağ), () – TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde hırsızlık ihbarı üzerine bir depo inşaatına giden jandarma, inşaat sahibi 48 yaşındaki Cihat Altınorak’ı bekçi kulübesinde tüfekle başından...

30 Mart 2015 Pazartesi 16:16
Hırsızlık ihbarına giden jandarma ceset buldu






Mehmet YİRUN/ ÇORLU(Tekirdağ), () – TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde hırsızlık ihbarı üzerine bir depo inşaatına giden jandarma, inşaat sahibi 48 yaşındaki Cihat Altınorak’ı bekçi kulübesinde tüfekle başından vurulmuş olarak buldu. Altınorak’ın pompalı tüfekle intihar ettiği sanılıyor.
Olay, öğle saatlerinde Maksutlu Mahallesi’ndeki bir depo inşaatında meydana geldi.  Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, depo inşaatından kalıp malzemelerinin çalındığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. İhbarla ilgili tutanak düzenleyen jandarma, imza için inşaat sahibi Cihat Altınorak’ı aramaya başladı. Ekipler, bir süre sonra Altınorak’ı bekçi kulübesinde pompalı tüfekle başından vurulmuş halde kanlar içinde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Altınorak’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
ALACAK LİSTESİ BULUNDU

Kulübede yapılan aramada pompalı tüfek ve Cihat Altınorak’ın yüklü miktarda alacaklarının listesinin bulunduğu belirtildi. Altınorak’ın cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.