İbb'den Halkalı'daki Depo Yangınıyla İlgili Açıklama

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi tarafından, Küçükçekmece, Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki 5 katlı bir depoda çıkan yangın ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. İBB'den yapılan yazılı açıklama şöyle: "Gümrük...

21 Ekim 2014 Salı 04:32
İbb'den Halkalı'daki Depo Yangınıyla İlgili Açıklama






İbb'den Halkalı'daki Depo Yangınıyla İlgili Açıklama

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi tarafından, Küçükçekmece, Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki 5 katlı bir depoda çıkan yangın ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

İBB'den yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Gümrük sahası içinde bulunan zemini 4 bin m2 3 ve 5 kattan oluşan depoda çıkan yangın saat 23.59'da ihbar edildi. Olay yerine ilk yaklaşan Sefaköy müfreze alevleri görerek diğer gruplardan yardım istedi. Sefaköy Müfreze saat 00.06 da ulaşarak yangın söndürme çalışmaları başladı. Alınan ilk bilgilerle alarma geçen İstanbul İtfaiyesi, Sefaköy Kocasinan, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Şişli, Turgutreis, Seyrantepe, Başakşehir,Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy, Fatih, İstinye, Bakırköy, Kıraç, Çanta, Arnavutköy, G.O.P grupları yangın bölgesine sevk edildi. Tekstil ve Kozmetik ürünlerinin depolandığı alanda başlayan yangında meydana gelen patlamalarla kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. Depoya mal boşaltmak için yanaşan 6 tır itfaiye ekipleri ve çekicilerle yangın bölgesinden uzaklaştırıldı. Yangına Kocayusuf, Köpük kuleleri, Afet müdahale araçları ile müdahale edildi. Su ihtiyacını karşılamak için Ahtapot aracı ile Küçükçekmece gölünden su takviyesi yapıldı. Yangın söndürme çalışmalarında 18 itfaiye grubundan 120 personel 45 araç katıldı. Çevre İlçe Belediyelerinden su tankerleri ile su takviyesi yapıldı. Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı'ndan iş makinesi, vinç ve çekiciler görev yaptı. Yangın iki saatte kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni soruşturma ve incelemeden sonra belirlenecek."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.