İbradı’da orman yangını

Bülent ÜLKER/İBRADI (Antalya), () – ANTALYA’nın İbradı İlçesi’nde orman yangını çıktı. Yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor. İbdarı’ya bağlı Üzümdere Mahallesi’nde saat 16.00 sıralarında...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 21:59
İbradı’da orman yangını






Bülent ÜLKER/İBRADI (Antalya), () – ANTALYA’nın İbradı İlçesi’nde orman yangını çıktı. Yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor.
İbdarı’ya bağlı Üzümdere Mahallesi’nde saat 16.00 sıralarında arazide başlayan yangın, Alabalık Vadisi’ndeki ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine yangına Akseki Orman İşletme Şefliği’ne bağlı arazözler ve orman işçileriyle Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye başladı. Hava kararana kadar helikopterlerin de destek verdiği yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü, rüzgarın çalışmaları olumsuz etkilediği belirtildi.
Yangın sırasında Üzümdere Mahalle Muhtarı Galip Düzenli’nin dumandan etkilendiği ve İbradı Belediyesi’ne ait ambulansta müdahale edildiği kaydedildi. Diğer yandan yangına giden bir itfaiye aracının arazide frenlerinin boşaldığı ve güçlükle durdurulduğu belirtilirken, kendisini araçtan atan itfaiye eri Ahmet Narin’in olaydan bir süre sonra fenalaşarak Akseki Devlet Hastanesi’ne, oradan da Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Yangının başlamasıyla İbradı Belediye Başkanı CHP’li Serkan Küçükkuru da bölgeye giderek çalışmaları inceledi. Başkan Küçükkuru, “Yangın mahalle merkezinden yukarıya doğru yayıldı. Birkaç evin bahçesine zarar vererek yukarı doğru gitti. Ekiplerin müdahalesi sürüyor. Hala kontrol altına alınamadı” dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.